Mina vänner tröttnade på mitt gnäll

rightonred.net

Mina vänner tröttnade på mitt gnäll

Posted on November 5, 2012 by admin

Jajamensan det var precis det här jag behövde ett spapaket på Falkenberg Strandbad, oj vad skönt det var att bli ompysslad och bortskämd under ett par dagar. Jag kan säga att detta besök gjorde susen för mitt dåliga humör för ojojoj vad jag har varit tråkig och grinig på sista tiden det var väl antagligen därför som mina vänner gav det här till mig för de orkade inte höra på mig och mitt gnäll längre. Så har du någon vän som börjar gå dig på nerverna och du känner att du vill slippa honom eller henne skicka iväg dem på ett spa för jag lovar du kommer att få hem en gladare och trevligare vän då, det kan jag garantera och funkar inte det så kanske du ska sluta ha personen som vän. Jag tycker att det mesta förutom räkningar och liknande trista saker är lätt och roligt det känns nästan som mina steg är en aning lättare efter mitt besök på västkusten.