Dags att sätta stopp för snarkandet

rightonred.net

Dags att sätta stopp för snarkandet

Posted on November 5, 2012 by admin

Jag har så länge jag kan minnas haft en hel del problem med snarkning. Många tycks tro att snarkproblematik främst drabbar män i övre medelåldern men jag kan nu en gång för alla berätta att denna fördom inte har någon som helst verklighetsgrund. I mitt fall började det våldsamma snarkandet om nätterna göra sig till känna när jag var omkring tio år gammal. Kommer tydligt ihåg att en av mina skolkamrater klagade när jag sov över hos honom en helg då mina föräldrar var borta av någon anledning som jag inte längre minns. Däretfter blev det värre men ingen vågade egentligen säga någonting under tonåren och därefter då jag både var snygg och allmänt arg av mig. Ilskan kom sig troligtvis av att jag själv sov illa om nätterna och till och med även vaknade själv vissa gånger. Men nu på senare år har jag hittat till en person, min sambo, som jag verkligen älskar, vill dela mitt liv med och bryr mig om. Därför har jag nu fattat det avgörande beslutet att en gång för alla sätta stopp för snarkandet. Än så länge vet jag dock inte hur detta ska gå till i praktiken, men det löser sig så småningom.